Over Sfeervol Kerstconcert met 3 topsolisten uit de Tsjechische hoofdstad PRAAG

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 23 okt

    Geleid bezoek aan ooit het woonhuis van Lieven GEVAERT in ANTWERPEN

    Op woensdag 23 oktober plannen we een namiddaguitstap met de trein naar ANTWERPEN voor een exclusief bezoek aan het herenhuis dat Lieven ...
  2. 15 dec
    inLonderzeel

    Sfeervol Kerstconcert met 3 topsolisten uit de Tsjechische hoofdstad PRAAG

    DAVIDSFONDS LONDERZEEL heeft er voor gekozen opnieuw resoluut aan te sluiten bij het volgende hartverwarmend muzikaal initiatief van de O...
Toon alle activiteiten
15 dec
Londerzeel - NMBS station # 9172

Sfeervol Kerstconcert met 3 topsolisten uit de Tsjechische hoofdstad PRAAG

DAVIDSFONDS LONDERZEEL heeft er voor gekozen opnieuw resoluut aan te sluiten bij het volgende hartverwarmend muzikaal initiatief van de Oostenrijkvereniging SERVUS uit Mechelen; nu een Praags Kerstconcert in de de basiliek van Hanswijk in Mechelen op zondag 15 december 2024.
En dat zo dicht bij huis !

zondag 15 december 2024 van 16:00 uur tot 18:30 uur

Lange tijd behoorde BOHEMEN en zijn gouden hoofdstad PRAAG tot het grote Oostenrijks-Habsburgse keizerrijk. Door de vele Boheemse componisten die in de 18e en de 19e eeuw in dienst waren als muzikant of kapelmeester aan vele Duitse vorstenhoven werden Praag en Bohemen toen het “muziekconservatorium van Europa” genoemd. We sluiten dit “Jaar van de Tsjechische Muziek” dan ook af met een bijzonder concert.

Drie topsolisten uit de Tsjechische hoofdstad Praag, Vilém Veverka, hobo, Kateřina Englichová, harp en Alžběta Poláčková, sopraan, begeleid door de “Ultimate W band”, brengen een uitzonderlijk kerstconcert “Kerstmis in Praag”.

2024 12 Trio-kerst-bis-min

Populaire en klassieke Kerst-highlights, de zgn. “Christmas Carols”, worden in een modern jasje gestoken. Het wordt genieten van vele overbekende kerstsongs, zoals je ze nooit eerder hoorde. Zij staan garant voor een verfrissende, erg originele en bijzonder sfeervolle concertervaring.

Wacht dus niet tot morgen en reserveer meteen goeie plaatsen met de aankoop van ticketsdoor middel van een storting op onze DF-Londerzeel-rekening.

PRIJZEN, VOORDELEN en HOE INSCHRIJVEN:

Voor onze DF-leden hebben we een groepsinschrijvingsprijs in vvk kunnen bekomen van 25 € p.p.; niet-leden betalen de standaard vvk-prjijs van 28 € p.p..

Gezien de verwachte opkomst is snel beslissen en inschrijven nodig: 25 € p.p. (voor leden) te storten op onze KBC-rekening vóór 31 oktober: BE74 4380 1118 3107, met vermelding van “PRAAGSE KERSTMIS + NAAM / NAMEN”.

(Voor de verplaatsing naar Mechelen zullen we nog afspraken maken: met de trein of er kan ook carpooling afgesproken worden.)

Prijzen

DF-leden: 25 € p.p.

Niet-leden : 28 € p.p.

Labels: Kunst & CultuurConcertkerstconcertCultuurregio Halle-Vilvoorde